PRC 1140 Herhaling ploegleider bedrijfshulpverlener

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht een aantal medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, de RI&E is hierbij een bepalende factor voor het aantal opgeleide bedrijfshulpverleners, en of specifieke opleidingen ivm risico`s noodzakelijk zijn. De herhaling ploegleider bedrijfshulpverlening welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de herhaling ploegleider bedrijfshulpverlener en met goed gevolg afsluiten van deze cursus ontvangt de cursist een geldig certificaat ploegleider bedrijfshulpverlener conform de richtlijnen van het NIBHV.

Doelgroep: Bedrijfshulpverleners die door het bedrijf zijn aangewezen om leiding te geven aan een groep bedrijfshulpverleners tijdens een calamiteit binnen hun organisatie.

Duur: 1 dagen ( 2 dagdelen 8 uur)
Locatie: Bij JBR Arbo Advies & Opleiding of desgewenst op eigen locatie. Groepsgrootte: Minimaal 6, maximaal 15 personen
Data: In overleg
Toetsing en certificaat: Voor de herhaling ploegleider bedrijfshulpverlening ontvangt de deelnemer een certificaat conform de richtlijnen NIBHV.
Opmerkingen: Voor het volgen van deze herhaling ploegleider bedrijfshulpverlening dient de cursist het diploma ploegleider bedrijfshulpverlening als vooropleiding te hebben genoten. Het diploma dan wel herhalingscertificaat ploegleider bedrijfshulpverlener mag niet ouder zijn dan 2 jaar.

Lestijden: 08.30 uur tot 17.00 uur of in overleg.

Doelstelling:

Na het volgen van deze herhaling kan de deelnemer:

  • Inzicht in de Arbowet, BHV beleid en organisatie.
  • Leidinggeven aan bedrijfshulpverleners.
  • Voorbereiden van inzetoefeningen / ontruimingsoefeningen
  • Evalueren van oefeningen / incidenten
  • Motiveren en stimuleren van de bedrijfshulpverleners

Heeft u vragen?

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.