Detachering

Menu – Detachering

Detachering

Het detacheren van deskundige gebeurd steeds meer, ondernemers willen voor bepaalde projecten graag deskundigheid inhuren. vandaag de dag is dit makkelijker omdat je dan niet op de p-rol staat, denk hierbij aan begeleiding van een project, veiligheidskundige ondersteuning als het nodig is. steeds meer zie je dat bedrijven deskundigheid inhuren voor een aantal uren per week. zo hebben wij contracten voor 8, 12, 16 of 20 uur per week, net naar de wensen van een ondernemer. bedrijven kunnen zelf moeilijk op de hoogte blijven van alle wetswijzigingen die er zijn. een ondernemer kan een pakket afsluiten waarin wij alle arbo gerelateerde zaken bijhouden en maandelijks de ondernemer voorziet van relevante informatie. wij leveren maatwerk en bespreken met de klant wat de wensen zijn en wat wij bij kunnen houden in de daarvoor afgesproken tijd. vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we mogelijk ook u kunnen voorzien van de juiste informatie.

JBR Arbo Advies & Opleidingen detacheert en levert repressieve en preventieve brandwachten, veiligheidskundigen, EHBO-ers en BHV-ers voor projecten, shut down, op last van brandweer / verzekeringsmaatschappij ivm storing,  evenementen en bedrijfsuitjes.

 

Veiligheidskundige voor uw organisatie

Heeft u een veiligheidskundigen nodig voor projecten of omdat de arbo wet u boven het hoofd groeit neem dan contact met ons op.

U heeft behoefte aan flexibel inzetbare kennis, welke passend is voor de aard van het werk. Een middelbaar of gecertificeerde hogere veiligheidskundige neemt (voor bepaalde of onbepaalde tijd, fulltime of parttime) op professionele wijze de veiligheidskundige taken op zich.

Onze veiligheidskundigen kunnen u van dienst zijn bij:

           Het opstellen van een RI&E,
           Opstellen arbo beleid / interne procedure`s
           Advies geven op gebied van veiligheid
           Instructie verzorgen over interne veiligheid.
EHBO-ers / BHV-ers voor uw organisatie

Heeft u een EHBO-er / BHV-er  nodig voor evenementen / bedrijfsuitjes neem dan contact met ons op.

Voor evenementen/ bedrijfsuitjes kunnen wij EHBO-ers / BHV-ers verzorgen welke goed opgeleid zijn en alle nodige middelen tot hun beschikking hebben. Afhankelijk van  de grootte van een evenement / bedrijfsuitje wordt er een EHBO post opgesteld waarbij de juiste middelen worden ingezet.

Brandwachten voor uw organisatie

Indien de brandweer of verzekeringsmaatschappij aangeeft dat er een brandwacht aanwezig moet zijn ivm storing aan de brandmeldcentrale en/of sprinklerinstallatie, kunnen wij u hierin ondersteunen. Wij hebben goed opgeleide brandwachten met ruime praktijk ervaring voor het lopen van controlerondes, bijvoorbeeld in theaters, kantoorpanden, gezondheidszorg, petrochemie.

Indien u hierover vragen heeft neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.