Deel opleiding basis bedrijfshulpverlener alleen B&O

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht een aantal medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, de RI&E is hierbij een bepalende factor voor het aantal opgeleide bedrijfshulpverleners. De opleiding Basis bedrijfshulpverlening welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de deel opleiding basis bedrijfshulpverlening onderdeel B&O en het met goed gevolg afsluiten van deze cursus ontvangt de cursist een geldig certificaat bedrijfshulpverlening B&O conform de richtlijnen van het NIBHV. Het onderdeel B&O in combinatie met onderdeel LEH geeft het recht op een diploma BHV. Indien men vrijstelling heeft voor een van de onderdelen kan men ook een diploma BHV ontvangen.

Doelgroep: Personen die door het bedrijf zijn aangewezen om als bedrijfshulpverlener te functioneren en voor Levensreddende handelingen ( LEH) vrijstelling hebben binnen hun organisatie.

Duur: 1 dag ( 2 dagdelen 8 uur)
Locatie: Bij JBR Arbo Advies & Opleiding of desgewenst op eigen locatie.                                                                               Groepsgrootte: Minimaal 8, maximaal 15 personen
Data: In overleg
Toetsing en certificaat: Voor de deel opleiding basis BHV B&O ontvangt de deelnemer een certificaat conform de richtlijnen NIBHV
Opmerkingen: Voor het volgen van deze deel opleiding basis bedrijfshulpverlener onderdeel B&O behoeft de cursist geen vooropleiding te hebben genoten.

Lestijden: 08.30 uur tot 17.00 uur of in overleg.

Doelstelling:

Na het volgen van deze opleiding kan de deelnemer:
– Intern alarmeren,

– Brandbestrijding,

– Herkennen van de ontwikkeling van brand.

– Ontruiming

– Inschatten van de situatie.

Heeft u vragen?

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.