PRC 1020 Opleiding basis bedrijfshulpverlener met bedrijfskennis op maat

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht een aantal medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, de RI&E is hierbij een bepalende factor voor het aantal opgeleide bedrijfshulpverleners. De opleiding Basis bedrijfshulpverlening welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de opleiding basis bedrijfshulpverlening met bedrijfskennis op maat leert de cursist ook zijn bedrijf kennen. Wij implementeren het eigen bedrijfsnoodplan / procedures, trainen op de bedrijfslocatie waarbij we de middelen en mogelijkheden bespreken. Interne gevaren dan wel opslag gevaarlijke stoffen worden hierin meegenomen. Dit heeft grote voordelen voor de cursist omdat de opleiding geheel is gebaseerd op je eigen bedrijf. Bij het met goed gevolg afsluiten van deze cursus ontvangt de cursist een geldig diploma bedrijfshulpverlening conform de richtlijnen van het NIBHV.

Doelgroep: Personen die door het bedrijf zijn aangewezen om als bedrijfshulpverlener te functioneren binnen hun organisatie en tevens de eigen procedures wil leren.
Duur: 3 dagen ( 6 dagdelen 24 uur)
Groepsgrootte: Minimaal 8, maximaal 15 personen
Datum In overleg, of open inschrijving
Toetsing en certificaat: Voor de opleiding basis BHV ontvangt de deelnemer een diploma conform de richtlijnen NIBHV
Opmerking: Voor het volgen van deze opleiding basis bedrijfshulpverlener behoeft de cursist geen vooropleiding te hebben genoten.

Lestijden: 08.30 uur tot 17.00 uur of in overleg.
Doelstelling:
Na het volgen van deze opleiding kan de deelnemer:
  • - Intern alarmeren, brandbestrijding en ontruimingen begeleiden dan wel zelfstandig uitvoeren.
  • - Levensreddende handelingen uitvoeren zoals reanimatie, AED gebruik, herkennen van ziektebeelden wonden verzorgen en inschatten van de situatie.
  • - Het interne bedrijfsnoodplan herkennen, alle interne gevaren inschatten en handelen naar met de middelen die aanwezig zijn.