PRC 1014 Opleiding basis BHV met E-Learning NIBHV

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht een aantal medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, de RI&E is hierbij een bepalende factor voor het aantal opgeleide bedrijfshulpverleners. De opleiding Basis bedrijfshulpverlening welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de opleiding basis bedrijfshulpverlening en het met goed gevolg afsluiten van de E-Learning module ontvangt de cursist een geldig diploma bedrijfshulpverlenings conform de richtlijnen van het NIBHV. Bij het aanmelden van een E-Learning krijgt de cursist een inlogcode waarmee deze de theorie van de opleiding online kan maken, indien voldoende gehaald kan er een uitdraai worden gemaakt waarmee je een afspraak kunt maken voor toetsen en praktijkhandelingen. Geschatte tijdsduur 6 uur voor module E-Learning, daarna toetsing van 8 uur met nog 2 schriftelijke examens.

Doelgroep: Personen die door het bedrijf zijn aangewezen om als bedrijfshulpverlener te functioneren binnen hun organisatie welke zelfstandig de theorie maken.
Duur: 1 dag ( 2 dagdelen 8 uur) praktijk toetsing met examen
Groepsgrootte: Minimaal 8, maximaal 15 personen
Datum In overleg, of open inschrijving
Toetsing en certificaat: Voor de opleiding basis BHV ontvangt de deelnemer een diploma conform de richtlijnen NIBHV
Opmerking: Voor het volgen van deze opleiding basis bedrijfshulpverlener behoeft de cursist geen vooropleiding te hebben genoten.

Lestijden: 08.30 uur tot 17.00 uur of in overleg.
Doelstelling:
Na het volgen van deze opleiding kan de deelnemer:
  • - Intern alarmeren, brandbestrijding en ontruimingen begeleiden dan wel zelfstandig uitvoeren.
  • - Levensreddende handelingen zoals reanimatie, AED gebruik, herkennen van ziektebeelden.
  • - Wonden verzorgen en inschatten van de situatie.