PRC 1012 Deel opleiding Basis Bedrijfshulpverlening LEH

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht een aantal medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, de RI&E is hierbij een bepalende factor voor het aantal opgeleide bedrijfshulpverleners. De opleiding Basis bedrijfshulpverlening welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de deel opleiding basis bedrijfshulpverlening onderdeel levensreddende handelingen (LEH) en het met goed gevolg afsluiten van deze cursus ontvangt de cursist een geldig certificaat bedrijfshulpverlening LEH conform de richtlijnen van het NIBHV. Het onderdeel LEH in combinatie met onderdeel B&O geeft het recht op een diploma BHV. Indien men vrijstelling heeft voor een van de onderdelen kan men ook een diploma BHV ontvangen.

Doelgroep: Personen die door het bedrijf zijn aangewezen om als bedrijfshulpverlener te functioneren en voor brandbestrijding vrijstelling hebben binnen hun organisatie.
Duur: 1 dag ( 2 dagdelen 8 uur)
Groepsgrootte: Minimaal 8, maximaal 15 personen
Datum In overleg
Toetsing en certificaat: Voor de deel opleiding basis BHV LEH ontvangt de deelnemer een certificaat conform de richtlijnen NIBHV
Opmerking: Voor het volgen van deze deel opleiding basis bedrijfshulpverlener onderdeel LEH behoeft de cursist geen vooropleiding te hebben genoten.

Lestijden: 08.30 uur tot 17.00 uur of in overleg.
Doelstelling:
Na het volgen van deze opleiding kan de deelnemer:
  • - Intern alarmeren.
  • - Levensreddende handelingen zoals reanimatie.
  • - AED gebruik.
  • - Herkennen van ziektebeelden
  • - Wonden verzorgen en inschatten van de situatie.