PRC 1011 Opleiding basis bedrijfshulpverlener (met CCV code 95)

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht een aantal medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, de RI&E is hierbij een bepalende factor voor het aantal opgeleide bedrijfshulpverleners. De opleiding Basis bedrijfshulpverlening welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de opleiding basis bedrijfshulpverlening en het met goed gevolg afsluiten van deze cursus ontvangt de cursist een geldig diploma bedrijfshulpverlening conform de richtlijnen van het NIBHV. Deze cursus is ook gecertificeerd door het CCV.

Doelgroep: Personen die door het bedrijf zijn aangewezen om als bedrijfshulpverlener te functioneren binnen hun organisatie. Chauffeurs die nascholing moeten volgen voor het behouden van hun code 95
Duur: 2 dagen ( 4 dagdelen 16 uur) (14 uur voor CCV code 95)
Groepsgrootte: Minimaal 6, maximaal 15 personen
Datum In overleg
Toetsing en certificaat: Voor de opleiding basis BHV voor CCV ontvangt de deelnemer een diploma conform de richtlijnen NIBHV, en wordt de inschrijving voor CCV uren door ons ingediend.
Opmerking: Voor het volgen van deze opleiding basis bedrijfshulpverlener voor CCV behoeft de cursist geen vooropleiding te hebben genoten.

Lestijden: 08.30 uur tot 17.00 uur of in overleg.
Doelstelling:
Na het volgen van deze opleiding kan de deelnemer:
  • - Intern alarmeren, brandbestrijding en ontruimingen begeleiden dan wel zelfstandig uitvoeren.
  • - Levensreddende handelingen zoals reanimatie, AED gebruik, herkennen van ziektebeelden wonden verzorgen en inschatten van de situatie.