PRC 1011 Herhaling Bedrijfshulpverlening

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht de tot BHV-er opgeleide medewerkers, conform de gestelde eisen, qua kennis en vaardigheid op peil te houden. De herhaling bedrijfshulpverlening welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de herhaling bedrijfshulpverlening behoud de cursist een geldig bedrijfshulpverlening certificaat conform de richtlijnen van het NIBHV en een geldig certificaat conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Doelgroep: Personen die deel uitmaken van een BHV organisatie en hun kennis en vaardigheden op peil willen / moeten houden.
Duur: 2 dagdelen ( 8 uur)
Groepsgrootte: Minimaal 6, maximaal 15 personen
Datum In overleg
Toetsing en certificaat: Voor de herhaling BHV ontvangt de deelnemer een certificaat conform de richtlijnen NIBHV
Opmerking: Voor het volgen van deze herhalingsopleiding dient de cursist de opleiding bedrijfshulpverlening te hebben gevolgd.

Lestijden: 08.30 uur tot 16.30 uur of in overleg
Doelstelling:
Na het volgen van deze opleiding kan de deelnemer:
  • - Conform Arbo-wet, Art 15, 2de lid
  • - Na het volgen van deze cursus heeft de deelnemer zijn kennis en vaardigheden op het vereiste niveau gebracht. De deelnemer heeft geoefend met alarmering, brandbestrijding, ontruiming, en levensreddende handelingen waarbij de vaardigheden in gebruik AED ook weer getoetst.