Ontruimingsoefeningen begeleiding

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

Het houden van een ontruimingsoefeningen en begeleiding daarbij kan u helpen om een crisissituatie te voorkomen. U wilt er eigenlijk niet aan denken maar mocht het een keer nodig zijn dan is het wel zo fijn dat het personeel weet wat te doen bij een ontruiming. Wanneer er zich een dreigende situatie voordoet bij het bedrijf is paniek wel het laatste dat u kunt gebruiken. Het houden van ontruimingsoefeningen bereidt mensen voor op een mogelijke crisissituatie zodat men weet wat te doen en zodat dit proces zo snel en zo kalm mogelijk doorlopen kan worden.

Waarom heb ik bij ontruimingsoefeningen begeleiding nodig?

Omdat het niet voldoende is om alleen een bordje op te hangen met daarop de mogelijke vluchtroutes bij bijvoorbeeld brand of het vrijkomen van schadelijke stoffen. Als het personeel dan eerst nog op het bordje moet kijken waar ze naartoe moeten is het al te laat. U kunt bij het houden van ontruimingsoefeningen begeleiding nodig hebben omdat een ontruimingsoefening bijvoorbeeld kan bestaan uit diverse fasen. Een crisissituatie kan zich namelijk op ieder moment van de dag voordoen en ziet men vaak niet aankomen. JBR Arbo Advies & Opleidingen kan bij ontruimingsoefeningen begeleiding bieden in diverse fasen zoals:

 

  • een ‘geplande oefening’ op een afgesproken dag en tijd;
  • een ‘semi-geplande ontruimingsoefening’ waarbij alleen de dag of de week bekend zijn gemaakt;
  • een ‘onverwachte oefening’ waarbij niemand op de hoogte wordt gesteld en de ontruimingsoefening dus als een complete verassing komt.

 

Ook in de evaluatie van uitgevoerde ontruimingsoefeningen is JBR Arbo Advies & Opleidingen van toegevoegde waarde door het verstrekken van advies en het geven van tips ter verbetering van het ontruimingsplan. Veiligheid is een serieuze zaak dus neem vandaag nog contact op met JBR Arbo Advies & Opleidingen door te bellen met 0412-474350.

 

 

Vrijblijvend advies ontvangen?

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.