Brandtechnisch advies

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

Voor ieder bedrijf is een goed brandtechnisch advies onmisbaar. Als ondernemer is een brand bij het bedrijf één van de grootste angsten. Het laatste dat u wilt is jaren van hard werken die in vlammen opgaan. De professionals van JBR Arbo Advies & Opleidingen zijn uitstekend in staat om uw bedrijf te controleren op brandveiligheid en om een brandtechnisch advies uit te brengen met daarin verbeter- en onderhoudspunten.

Brandtechnisch advies: essentieel voor de gebruiksvergunning van uw bedrijf

Voor ieder pand en elk gebouw in Nederland is een gebruiksvergunning nodig. In deze bouwvergunning is opgenomen dat een gebouw veilig kan worden gebruikt ten opzichte van mogelijk brandgevaar. De gemeente neemt deze controle op zich en JBR Arbo Advies & Opleiding kan u helpen om uw bedrijf te laten voldoen aan de gestelde eisen voor deze vergunning. Daarbij kan JBR Arbo Advies & Opleiding hulp bieden bij het creëren van bewustwording bij het personeel over brandveilig werken. Dit wordt gedaan door het aanbieden van diverse plannen, trainingen en opleidingen zoals:

 

  • bedrijfshulpverleningscursussen (BHV);
  • het opstellen van calamiteitenplannen, bedrijfsnoodplannen en ontruimingsplannen;
  • advies verstrekken voor BHV opleidingen en trainingen.

 

Neem vandaag nog contact op met JBR Arbo Advies & Opleidingen om ook uw bedrijf brandveilig te krijgen en te houden zodat u en uw medewerkers met een veilig gevoel aan de slag kunnen. Voor meer informatie over brandtechnisch advies en de prijzen kunt u bellen met 0412-474350.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.