Veiligheidsadvies

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

Het verstrekken van een gedegen veiligheidsadvies is waar JBR Arbo Advies & Opleidingen voor staat. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen kijken met een professioneel oog naar uw organisatie en denken actief mee over verbeterpunten waardoor u uiteindelijk verzekerd bent van een veiligheidsadvies van de allerhoogste kwaliteit. Een goed veiligheidsadvies leidt ertoe dat de kans op ongelukken en het daaruit volgende ziekteverzuim bij uw bedrijf drastisch kan afnemen.

Veiligheidsadvies op maat voor uw bedrijf

Het creëren van een veilige werkomgeving is een verplichting in Nederland. De arbeidsinspectie heeft daartoe dan ook regelgeving opgesteld waar ieder bedrijf zich in Nederland aan moet houden. Niet iedere onderneming is echter hetzelfde en de veiligheidsrisico’s kunnen dan ook behoorlijk verschillen per bedrijf. JBR Arbo Advies & Opleidingen kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarbij onderling overleg centraal staat. Door deze persoonlijke benadering is JBR Arbo Advies & Opleidingen in staat om alle veiligheidsaspecten van uw bedrijf te doorgronden en tot een plan te komen dat zich richt op:

 

  • brandveiligheid
  • werkplekinspecties
  • BHV- en ontruimingsplannen
  • vluchtweg tekeningen

 

Ook biedt JBR Arbo Advies & Opleidingen diverse opleidingen aan die opgenomen kunnen worden in het veiligheidsadvies. Daarmee wordt de bewustwording onder de medewerkers groter en neemt de kans op calamiteiten af. Bent u benieuwd wat JBR Arbo Advies & Opleidingen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu contact op met het telefoonnummer 0412-474350 voor een gratis adviesgesprek.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.