Veiligheid op het werk

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

Veiligheid op het werk is niet alleen belangrijk, het is zelfs verplicht. Om een goede indicatie te krijgen van de veiligheid op het werk moet er dan ook eerst een risicoanalyse gemaakt worden om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie en om de risicofactoren van een werkplek te kunnen indexeren. Daarna is het belang dat de medewerkers op de hoogte worden gebracht van de mogelijke risicofactoren en hoe zij de veiligheid op het werk kunnen vergroten. JBR Arbo Advies & Opleidingen kan helpen om de bewustwording van uw medewerkers te vergroten door advies te geven over praktische oplossingen en door bijvoorbeeld handleidingen of protocollen op te stellen.

Veiligheid op het werk, een breed begrip

Wat de veiligheid van medewerkers waarborgt is allereerst een duidelijke inventarisatie van de factoren die tot onveilige situaties kunnen leiden. Veiligheid op het werk is daarbij nogal een breed begrip. Daarom biedt JBR Arbo Advies & Opleidingen een brede dienstverlening die alle facetten van veiligheid op het werk beslaat, waaronder:

 

  • een geluidsplan ter voorkoming van gehoorbeschadigingen;
  • onderzoek naar de fysieke belasting van het werk;
  • een inventarisatie van de Psychosociale arbeidsbelasting (PSA);

Dit is slechts een greep uit de diensten die JBR Arbo Advies & Opleidingen te bieden heeft. Voor meer informatie over de diensten en producten kunt u contact opnemen met 0412-474350.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.