VCA opleidingen

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

VCA opleidingen of een andere cursus kunt u volgen wanneer het u uitkomt bij JBR Arbo Advies & Opleidingen! Veiligheid is zowel op straat, als in huis, als in een bedrijf erg belangrijk. Wij adviseren en informeren u dan ook graag over de veiligheid binnen uw bedrijf en bieden u tevens de mogelijkheden meer over veiligheid te leren. In onze ogen dienen alle werknemers van bijvoorbeeld fabrieken, bedrijven, scholen en stichtingen een zekere basiskennis te hebben op het gebied van veilig werken en daar helpen we u graag bij!

VCA opleidingen of een andere cursus volgen

Zeker wanneer u werkzaam bent in de bouw- of industriesector is de juiste veiligheidskennis van belang. Naast de standaard BHV en EHBO opleidingen bieden we u bij JBR Arbo Advies & Opleidingen ook de mogelijk aan om VCA opleidingen te volgen. In deze opleidingen wordt specifiek gekeken naar veilige werkwijzen en het verminderen van ongevallen in de bouw. Steeds meer werkgevers en opdrachtgevers stellen een VCA-certificaat dan ook als eis bij het aannemen van personeel. Wees verstandig en meld u aan voor onze volgende VCA cursus!

Interesse?

In het opleidingsinstituut van JBR kunt u zowel de basis als vol VCA opleidingen volgen. Wilt u meer weten over de inhoud van de cursus of de beschikbare data? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie!

Vrijblijvend advies ontvangen?

    [recaptcha]

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.