RI&E en plan van aanpak

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

Bij JBR Arbo Advies & Opleidingen helpen we u graag een RI&E op te stellen en het bijbehorende plan van aanpak vorm te geven. Al vele jaren adviseren wij bedrijven op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord. Naast een deskundig advies kunt u bij ons ook terecht voor gekwalificeerde materialen en een verscheidenheid aan opleidingen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken.

Opstellen RI&E en plan van aanpak

Sinds 1994 is het voor ieder bedrijf verplicht om een RI&E en plan van aanpak in huis te hebben. Tesamen zorgen deze documenten voor een gedegen Arbo- en verzuimbeleid binnen een organisatie. Bij JBR Arbo Advies & Opleidingen zijn we uitstekend op de hoogte van de laatste eisen ten aanzien van dit beleid en kunnen we u op basis hiervan uitstekend informeren en adviseren bij het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie.

Afspraak maken

Zou u graag samen met een van onze deskundigen uw huidige RI&E en plan van aanpak bekijken of opstellen? Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. Ook voor vragen en meer informatie over onze diensten kunt u bij ons terecht!

Vrijblijvend advies ontvangen?

    [recaptcha]

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.