Herhaling ademlucht voor bedrijfshulpverlener +

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht de tot BHV-er opgeleide medewerkers, conform de gestelde eisen, qua kennis en vaardigheid op peil te houden. Bij specifieke risico`s kan de RI&E voorschrijven dat er bedrijfshulpverleners moeten zijn met een opleiding ademlucht, het zogenaamde BHV +, deze dienen jaarlijks de herhalingscursus te volgen.
De herhaling bedrijfshulpverlening met ademlucht welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de herhaling bedrijfshulpverlening met ademlucht krijgt de cursist een geldig bedrijfshulpverlenings certificaat met ademlucht conform de richtlijnen van het NIBHV.

Doelgroep: Bedrijfshulpverleners die deel uitmaken van een BHV organisatie welke een specifieke taak hebben binnen deze organisatie.

Duur: 2 dagdelen (ademlucht herhaling)
Locatie: Bij JBR Arbo Advies & Opleiding of desgewenst op eigen locatie. Groepsgrootte: Minimaal 6, maximaal 8 personen
Data: In overleg
Toetsing en certificaat: Voor de herhaling BHV met ademlucht ontvangt de deelnemer een certificaat BHV met ademlucht conform de richtlijnen NIBHV.
Opmerkingen: Voor het volgen van deze herhaling ademlucht voor BHV dient de cursist de opleiding bedrijfshulpverlening met ademlucht te hebben gevolgd en tevens dient er een bewijs van goedkeuring door bedrijfsarts te worden overlegd.

Lestijden: 08.30 uur tot 17.00 uur

Doelstelling:

Na het volgen van deze opleiding kan de deelnemer:

  • Zich voortbewegen met ademlucht
  • Het herkennen van de gevaren met het voortbewegen met ademlucht.
  • Een gidsfunctie uitvoeren voor extern hulpverlenende diensten.
  • Interne alarmering, brandbestrijding, ontruiming
  • Levensreddende handelingen, reanimatie, AED

Heeft u vragen?

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.