PRC 1120 Herhaling basis bedrijfshulpverlener met bedrijfskennis op maat.

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht een aantal medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, de RI&E is hierbij een bepalende factor voor het aantal opgeleide bedrijfshulpverleners. De herhaling basis bedrijfshulpverlening welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de herhaling basis bedrijfshulpverlening met bedrijfskennis op maat leert de cursist ook zijn bedrijf kennen. Wij implementeren het eigen bedrijfsnoodplan / procedures, trainen op de bedrijfslocatie waarbij we de middelen en mogelijkheden bespreken. Interne gevaren dan wel opslag gevaarlijke stoffen worden hierin meegenomen. Dit heeft grote voordelen voor de cursist omdat de herhaling geheel is gebaseerd op je eigen bedrijf. Bij het met goed gevolg afsluiten van deze herhalingscursus ontvangt de cursist een geldig certificaat herhaling bedrijfshulpverlening conform de richtlijnen van het NIBHV.
Doelgroep: Personen die door het bedrijf zijn aangesteld om als bedrijfshulpverlener te functioneren binnen hun organisatie en tevens de eigen procedures wil leren.

Duur: 1.5 dag ( 3 dagdelen 12 uur)
Locatie: Op locatie van de klant. Groepsgrootte: Minimaal 6, maximaal 15 personen
Data: In overleg,
Toetsing en certificaat: Voor de herhaling basis BHV ontvangt de deelnemer een certificaat conform de richtlijnen NIBHV
Opmerkingen: Voor het volgen van deze herhaling basis bedrijfshulpverlener moet de cursist in het bezit zijn van een diploma BHV of herhalingscertificaat BHV niet ouder dan 2 jaar..

Lestijden: 08.30 uur tot 17.00 uur of in overleg.

Doelstelling:

Na het volgen van deze herhaling kan de deelnemer:

  • Intern alarmeren, brandbestrijding en ontruimingen begeleiden dan wel zelfstandig uitvoeren.
  • Levensreddende handelingen uitvoeren zoals reanimatie, AED gebruik, herkennen van ziektebeelden wonden verzorgen en inschatten  van de   situatie.
  • Het interne bedrijfsnoodplan herkennen, alle interne gevaren inschatten en handelen naar met de middelen die aanwezig zijn.

Heeft u vragen?

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.