Opleiding ploegleider BHV

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

Op zoek naar een geschikte opleiding voor  ploegleider BHV: bekijk dan het uitgebreide opleidingsaanbod van JBR Arbo Advies & Opleidingen. Al vele jaren verzorgen wij met succes opleidingen op het gebied van bedrijfsveiligheid in ons opleidingsinstituut of bij u op locatie. Door de jarenlange ervaring van onze instructeurs weten we precies wat de juiste verhouding is tussen theorie en praktijk om u het beste voor te bereiden op hulp vragende situaties. Benieuwd naar onze cursussen? Bekijk dan direct het complete opleidingenaanbod online!

Opleiding ploegleider BHV 

Naast de BHV opleiding is de ploegleider BHV opleiding een goede aanvulling voor uw organisatie, uw medewerkers hebben ook een afdelingsleider, zo werkt het ook bij een calamiteit. Bij een calamiteit zal er een persoon de leiding moeten nemen en beslissingen nemen wie wat moet doen. Een BHV organisatie bestaat vaak uit een aantal medewerkers die bij een calamiteit zorgen dat overige medewerkers veilig en verantwoord het gebouw verlaten of zorgen voor het levensreddend handelen. De ploegleider heeft de leiding tijdens een calamiteit en neemt beslissingen wat er moet gebeuren, geeft leiding aan de BHV-ers en zorgt voor de nazorg indien dit nodig is. In deze 2.5 -daagse cursus wordt u op de hoogte gebracht van enkele basisprincipes om de veiligheid binnen een bedrijf te kunnen garanderen. U kunt daarbij denken aan het aansturen van een BHV ploeg bij levensreddende handelingen, bij bluswerkzaamheden, het melden en doorgeven van de juiste gegevens aan de hulpdiensten. Na het met goed resultaat doorlopen van de cursus ontvangt u van ons een ploegleider BHV Certificaat en bent u voor het eerst komende jaar een erkend ploegleider BHV. Hierna dient u jaarlijks een korte herhalingscursus te volgen om uw kennis actueel te houden.

Aanmelden

Wilt u een opleiding volgen tot ploegleider BHV of bent u een ploegleider en verloopt uw ploegleider BHV certificaat binnenkort? Schrijf u dan snel in voor een nieuwe cursus! Voor vragen en meer informatie over de inhoud van de cursussen de overige opleidingen van JBR Arbo Advies & Veiligheid kunt u bellen naar 0412-474350.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.