Ongevallenanalyse bij bedrijfsongevallen

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

U hoopt natuurlijk nooit een ongevallenanalyse bij bedrijfsongevallen nodig te hebben, maar helaas zit het ongeluk vaak in een klein hoekje en soms is het helaas onvermijdelijk. Hoewel dat weliswaar op zijn zachtst gezegd vervelend is, kan JBR Arbo Advies & Opleidingen u helpen om te voorkomen dat een dergelijke situatie zich nogmaals voordoet. Een ongevallenanalyse bij bedrijfsongevallen wordt gebruikt om te achterhalen wat er mis is gegaan en wordt er meteen een advies uitgebracht met toepasbare verbeterpunten. Voor het achterhalen van de oorzaak van een ongeval worden de volgende technieken gebruikt:

  • reconstructie van het ongeval;
  • het interviewen van de betrokkenen bij het ongeval;
  • onderzoek naar betrokken apparatuur of machines;
  • onderzoeken of de verplichte veiligheidsmaatregelen in acht zijn genomen.

Geen vervanging voor ervaring voor een ongevallenanalyse bij bedrijfsongevallen

Bij het opstellen van een ongevallenanalyse bij bedrijfsongevallen is de ervaring van de vakmensen van JBR Arbo Advies & Opleidingen een onmisbaar hulpmiddel. Veel bedrijfsongevallen zijn niet uniek en kunnen vaak door praktische oplossingen in de toekomst worden voorkomen. Het blijft natuurlijk altijd beter om te voorkomen dan om te genezen maar mocht het toch zover komen dat er een ongevallenanalyse bij bedrijfsongevallen nodig is dan kunt u rekenen op de professionaliteit en de ervaring van de veiligheidsdeskundigen van JBR Arbo Advies & Opleidingen. Voor meer informatie over de verdere dienstverlening kunt u bellen met 0412-474350.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.