EHBO trainingen

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

EHBO trainingen volgt u bij JBR Arbo Advies & Opleidingen het hele jaar door! Onze professionele en ervaren medewerkers kunnen u op een breed vlak ondersteunen en begeleiden bij het vinden van de juiste veiligheidsoplossingen. Hierbij streven we altijd naar een prettige samenwerking, een goede kwaliteit producten en een nette levering van onze diensten en producten. Kortom, voor al uw zaken omtrent bedrijfsveiligheid moet u in Oss en omgeving bij JBR Arbo Advies & Opleidingen zijn!

EHBO trainingen volgen

In het erkende opleidingsinstituut van JBR Arbo Advies & Opleidingen verzorgen gekwalificeerde leraren al vele jaren een divers aanbod opleidingen op het gebied van bedrijfsveiligheid. U kunt daarbij denken aan algemene opleidingen als BHV en EHBO maar ook specifieke cursussen zoals VCA en cursussen voor preventiemedewerker worden bij ons gegeven. Elke opleiding heeft zo zijn eigen doelstelling en certificaat. Wanneer u bijvoorbeeld EHBO trainingen of een andere cursus gaat volgen leert u andere en uzelf veiligstellen, verwondingen te behandelen en levensbedreigende situaties in te schatten. Het behaalde EHBO diploma is daarna 2 jaar geldig.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de inhoud van EHBO trainingen of wilt u een andere cursus volgen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    [recaptcha]

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.