Detachering veiligheidskundige

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

De detachering van een veiligheidskundige voor uw project laat u over aan de vakkundig medewerkers van JBR Arbo Advies & Opleidingen. Door onze jarenlange praktijkervaring weten we precies waar een goede veiligheidskundige aan moet voldoen en wanneer u een deskundige op dit gebied nodig hebt. detachering kan ook voor MKB bedrijven die veiligheidskundige ondersteuning wil hebben voor een aantal uren per maand.

Detachering geschikte veiligheidskundige

JBR Arbo Advies & Opleidingen is gespecialiseerd in bedrijfsveiligheid in de breedste zin van het woord. Naast het geven van opleidingen kunt u bij ons ook terecht voor een advies ten aanzien van diverse veiligheidsplannen, de juiste materialen voor een veilig gebouw en de detachering van onder meer een veiligheidskundige en BHV’er. U kunt een veiligheidskundige onder meer inhuren voor zaken als:

  • Het opstellen van een RI&E;
  • Het verzorgen van instructies over de interne veiligheid;
  • Het opstellen van een Arbo beleid;
  • Een advies op het gebied van algemene veiligheid.

Meer informatie over detachering

Bent u nog op zoek naar een veiligheidskundige of wilt u ons spreken over de detachering van een veiligheidskundige? Neem dan direct contact op met onze specialisten en laat u informeren over de mogelijkheden. U kunt bellen naar 0412-474350.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.