BHV opleidingen

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

JBR Arbo Advies & Opleidingen verzorgt erkende en professionele BHV opleidingen in heel Nederland. Onze ervaren kaderinstructeurs weten alles van brandveiligheid, EHBO en ontruimingen en gaan graag samen met u op zoek naar de juiste veiligheidsoplossingen voor uw bedrijf. Veiligheid is ten slotte niet alleen belangrijk voor uzelf en uw medewerkers maar ook voor de klanten en de omgeving van uw bedrijf. Zou u graag een advies ontvangen over de veiligheid binnen uw bedrijf of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Aanbod BHV opleidingen

JBR Arbo Advies & Opleidingen biedt een verscheidenheid aan opleidingen op het gebied van bedrijfsveiligheid. U kunt daarbij denken aan BHV opleidingen maar ook voor een EHBO cursus, VCA opleiding of een brandoefening bent u bij ons aan het juiste adres! De meest gegeven training op het gebied van veiligheid is de opleiding tot bedrijfshulpverlener. In deze 2-daagse cursus leert u:

 • Levenreddende handelingen te verrichten;
 • Reanimeren;
 • Het blussen van een beginnende brand;
 • Het coördineren en uitvoeren van een bedrijfsnoodplan en ontruiming;
 • Contacten te onderhouden met externe hulpverleners.

Opleidingsinstituut

Zowel in ons erkende opleidingsinstituut als bij u op locatie kunnen BHV opleidingen worden verzorgd, afhankelijk van de inhoud en de grootte van de groep. Wanneer u de cursus met succes heeft doorlopen, ontvangt u een erkend BHV certificaat. Zou u graag een cursus inplannen? Neem dan even contact met ons op of vul online het inschrijfformulier in.

Vrijblijvend advies ontvangen?

  [recaptcha]

  Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

  Heeft u vragen?

  Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.