Bedrijfshulpverlener

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

Bij JBR Arbo Advies & Opleidingen kunt u terecht voor een professioneel advies en een erkende opleiding tot bedrijfshulpverlener. Al vele jaren verzorgen wij in ons erkende opleidingsinstituut cursussen en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Uiteraard komen we voor een brandoefening of een cursus voor grote groepen ook bij u op locatie langs. Zou u graag een cursus volgen? Bekijk dan snel de geplande data in onze opleidingagenda!

Wat is een bedrijfshulpverlener?

Om de veiligheid van personeel, klanten en de omgeving te kunnen garanderen is het wettelijk verplicht om uw personeel te scholen op het gebied van veiligheid. Zo is er op elk moment een bedrijfshulpverlener in het bedrijf aanwezig die in kan spelen op gevaarlijke situaties en adequaat kan handelen bij calamiteiten. Bij JBR Arbo Advies & Opleidingen verzorgen we zowel de basis als opfriscursus BHV evenals een EHBO, AED en VCA opleiding. Tijdens de cursussen worden naast de theorie ook praktijkoefeningen gedaan om de kwaliteit en de kennis van kandidaten te vergroten. Bekijk de opleidingagenda online en schrijf u direct in!

Onze instructeurs

Aan het opleidingsinstituut van JBR Arbo Advies & Opleidingen zijn enkel professioneel opgeleide instructeurs verbonden met een jarenlange ervaring in de praktijk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een uitstekende instructeur en een erkend bedrijfshulpverlener certificaat. Meer weten? Bel ons dan op 0412-474350.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    [recaptcha]

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.