Adviesbureau Arbo en veiligheid

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

JBR Arbo Advies & Opleidingen is het adviesbureau voor al uw vragen betreffende Arbo en veiligheid in Brabant! Veiligheid binnen een bedrijf of organisatie is erg belangrijk. Veel mensen gaan ervan uit dat er toch niets gebeurd, maar een goede voorbereiding kan grote schade en vervelende situaties voorkomen wanneer er zich toch een ongeval of calamiteit voordoet. De specialisten van JBR Arbo Advies & Opleidingen hebben een jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsveiligheid en kijken graag samen met u naar de juiste veiligheidsoplossingen voor uw bedrijf!

Ons adviesbureau voor Arbo en veiligheid: een persoonlijke aanpak

Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar u op moet letten bij het opstellen van bedrijfveiligheidsplannen en kunnen we als adviesbureau uitstekend adviseren op het gebied van Arbo zaken en veiligheid. Wij werken hierbij graag samen met u aan een veilige basis waardoor u altijd precies weet hoe u op zaken moet inspelen en wanneer u adequaat dient te reageren. Bij JBR Arbo Advies & Opleidingen kunt u onder meer terecht voor:

 • Een veiligheidsadvies;
 • Opstellen van ontruiming- en calamiteitenplannen;
 • Brandoefeningen;
 • BHV, EHBO en CVA cursussen;
 • Materiaalverkoop;
 • Praktijkondersteuning op locatie.

Onze kracht

Al onze medewerkers zijn afkomstig uit de praktijk waardoor we u uitstekend kunnen informeren en adviseren over de verschillende veiligheidsmaatregelen. Daarnaast staat ons adviesbureau voor Arbo en veiligheid garant voor een efficiënte, aangename en professionele levering en denken we graag mee met uw organisatie. Vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Vrijblijvend advies ontvangen?

  Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

  Heeft u vragen?

  Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.