Advies brandveiligheid

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

Voor een vakkundig advies met betrekking tot de brandveiligheid van uw pand moet u bij JBR Arbo Advies & Opleidingen in Oss zijn! Door onze jarenlange praktijkervaring kunnen we u uitstekend adviseren over de veiligheid in uw bedrijf. Naast het uitbrengen van advies over brandveiligheid, ontruimingen en andere calamiteiten bieden we ook diverse cursussen en opleidingen aan op het gebied van veiligheid en hulpverlening. Kortom, samen met u werken we graag aan een veilige omgeving voor uw klanten, medewerkers en de omgeving!

Advies over de brandveiligheid: minimaliseer risico’s

Voor elk gebouw is het wettelijk verplicht een omgevingsvergunning aan te vragen, zodat eenvoudig getoetst kan worden of gebouwen brandveilig zijn ingericht en worden gebruikt. Deze regels veranderen zo nu en dan waardoor u niet altijd op de hoogte bent van de laatste eisen. Bij JBR Arbo Advies & Opleidingen zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste regelgevingen en geven we u dan ook graag een advies met betrekking tot de brandveiligheid van een gebouw. Naast het opstellen van veiligheidsrapporten verzorgen we eveneens brandveiligheidoefeningen en BHV cursussen om de schade bij eventuele calamiteiten zo klein mogelijk te houden.

Afspraak maken

Bent u benieuwd of u brandveilig woont of zou u graag een afspraak maken om een advies te laten uitbrengen over de brandveiligheid van een gebouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    [recaptcha]

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.