Advies bedrijfsnoodplan

N

Deskundig Advies

N

Specialist in RI&E

N

CCV gecertificeerd

Zou u graag een advies ontvangen over uw bedrijfsnoodplan? Neem dan vrijblijvend contact op met JBR Arbo Advies & Opleidingen! Veiligheid binnen een bedrijf is niet alleen belangrijk voor uzelf en uw medewerkers, maar ook voor uw klanten en de omgeving. De grote van het bedrijf en de mogelijke risico`s bepalen hoeveel BHV-ers er moeten zijn en of ik een calamiteitenplan / ontruimingsplan moet hebben. Bij JBR Arbo Advies & Opleidingen helpen we u graag bij het inventariseren welke aspecten nu ook daadwerkelijk noodzakelijk zijn. Indien er dan naar aanleiding van ons advies wel een plan opgezet moet worden dan kunnen wij u verder helpen met de opzet hiervan.

Advies bedrijfsnoodplan: de leidende hand

Of u nu een kantoorpand heeft, met gevaarlijke machines of stoffen werkt of enkel opslag verzorgd, in elke organisatie kunnen zich gevaarlijke situaties voordoen. Een bedrijfsnoodplan biedt u in deze situaties een leidende hand waardoor u de juiste keuzes kunt maken voor de ontruiming van het pand en het beperken van de schade. Voordat u dit plan kunt opstellen dient er een risico-inventarisatie te worden gedaan. Bij JBR Arbo Advies & Opleidingen hebben we ruime ervaring met het analyseren van uw risico’s en geven we u aan de hand van de inventarisatie graag een advies voor het opstellen van een bedrijfsnoodplan.

Meer informatie

Zou u graag een advies ontvangen over het opstellen van uw bedrijfsnoodplan of heeft u behoefte aan voorlichting over andere veiligheidsmaatregelen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt hiervoor bellen naar 0412-474350.

Vrijblijvend advies ontvangen?

    [recaptcha]

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Heeft u vragen?

    Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.