PRC 1113 Deel herhaling Basis Bedrijfshulpverlening B&O

In het kader van de Arbowet is de werkgever verplicht de tot BHV-er opgeleide medewerkers, conform de gestelde eisen, qua kennis en vaardigheid op peil te houden. De herhaling bedrijfshulpverlening onderdeel brand en ontruiming ( B&O) welke wordt verzorgd door JBR Arbo Advies & Opleiding voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de herhaling bedrijfshulpverlening B&O behoud de cursist een geldig bedrijfshulpverlening certificaat B&O conform de richtlijnen van het NIBHV. Het onderdeel B&O in combinatie met onderdeel LEH geeft het recht op een herhaling certificaat BHV. Indien men vrijstelling heeft voor een van de onderdelen kan men ook een deel certificaat herhaling BHV ontvangen.

Doelgroep: Personen die door het bedrijf zijn aangewezen om als bedrijfshulpverlener te functioneren en voor levensreddende handelingen vrijstelling hebben binnen hun organisatie.
Duur: 0.5 dag ( 1 dagdeel 4 uur)
Locatie: Bij JBR Arbo Advies & Opleiding of desgewenst op eigen locatie. Groepsgrootte: Minimaal 6, maximaal 15 personen
Data: In overleg
Toetsing en certificaat: Voor de deel opleiding basis BHV B&O ontvangt de deelnemer een certificaat conform de richtlijnen NIBHV
Opmerkingen: Voor het volgen van deze deel opleiding basis bedrijfshulpverlener onderdeel B&O behoeft de cursist geen vooropleiding te hebben genoten.

Lestijden: 08.30 uur tot 12.30 uur of  13.00 uur tot 17.00 uur    of indien wenselijk in de avonduren dan wel op zaterdagen dit in overleg.

Doelstelling:

Na het volgen van deze herhaling kan de deelnemer:
– Intern alarmeren,

– Brandbestrijding,

– Herkennen van de ontwikkeling van brand.

– Ontruiming

– Inschatten van de situatie.

Heeft u vragen?

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.